Reisspecialist


Vacature: Reisspecialist Portugal

Heb jij een diepgaande passie voor reizen en een uitgebreide kennis van de prachtige bestemmingen in Portugal? Droom je ervan om anderen te begeleiden bij het plannen van onvergetelijke reizen naar dit charmante en veelzijdige land? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als Reisspecialist Portugal krijg je de kans om op maat gemaakte reisroutes te ontwerpen en aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar een authentieke ervaring in Portugal. Jij bent de expert die alles weet over de cultuur, geschiedenis, gastronomie, natuurlijke schoonheid en bezienswaardigheden van dit prachtige land. Met jouw kennis en expertise zul je spannende en boeiende reisplannen ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften en interesses van onze klanten.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Adviseren en assisteren van klanten bij het plannen van hun reis naar Portugal, inclusief het selecteren van bestemmingen zoals Lissabon, Porto, de Algarve, Madeira, de Azoren en andere betoverende locaties, evenals het aanbieden van geschikte accommodaties, activiteiten en vervoersmogelijkheden.
Opstellen van op maat gemaakte reisroutes die perfect zijn afgestemd op de individuele voorkeuren van de klant, en het bieden van uitstekende klantenservice gedurende het hele boekingsproces.
Onderhouden van nauw contact met lokale partners en leveranciers in verschillende regio's van Portugal om ervoor te zorgen dat alle reisarrangementen soepel verlopen en voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de reisbranche, met name met betrekking tot reizen naar Portugal, en deze kennis gebruiken om onze diensten voortdurend te verbeteren en uit te breiden.
Actief bijdragen aan de groei van ons bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantenrelaties te onderhouden en te versterken.

Vereisten:

Uitgebreide kennis van de Portugese cultuur, geschiedenis, gastronomie, natuur en bezienswaardigheden, inclusief verschillende regio's en steden in Portugal.
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te adviseren en te onderhandelen met klanten.
Ervaring in de reisbranche en bewezen verkoopvaardigheden zijn een pluspunt.
Vloeiend zijn in zowel Nederlands als Engels; kennis van andere talen is een voordeel.
Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
Flexibiliteit en het vermogen om te werken in een snel veranderende omgeving.
Passie voor reizen en een sterke motivatie om anderen te helpen bij het realiseren van hun reisdromen.

Als jij klaar bent om je passie voor Portugal te delen en anderen te helpen bij het creƫren van onvergetelijke reisherinneringen, zien we graag je CV en motivatiebrief tegemoet! Stuur deze naar ons hoofdkantoor via vacatures@portugalflydrive.nl We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  portugalflydrive.nl
v6.19700101