Faro

Faro is de hoofdstad van de Algarve en een groot centrum voor handel, toerisme, scholen en transport: een verzameling infrastructuren die Faro zo uniek maken.
Gezien de geaccentueerde demografische groei van tegenwoordig is Faro in twee verschillende delen verdeeld: een oud gedeelte, dat nog steeds garant staat voor een traditie van vissen en mensen die leefden van de zee en een nieuwer gedeelte dat gekenmerkt wordt door grote nieuwe bouwwerken voor wonen en het doorbrengen van vrije tijd.

Naast een enorm historisch verleden vindt u in Faro ook idyllische stranden, eilanden en landschappen, wat Faro tot een unieke stad maakt. Terwijl u geniet van de kosmopolitische omgeving van Faro, kunt u hier ook nog steeds genieten van de sereniteit, de kalmte en de rust van verschillende plekken, met een uitzicht zover het oog reikt over een immense oceaan aan een breed zandstrand.
De Ria Formosa met al zijn pracht is eigenlijk een bonus in regio van Faro. Het bestaat uit twee schiereilanden en vijf barrière-eilanden waartussen de zee vrij kan stromen en het is vanwege zijn opmerkelijke biologische diversiteit als een natuurpark geclassificeerd.

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2020  portugalflydrive.nl
v6.19700101